promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr.: Még Tony Stark is visszatérhet
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Na, de nem úgy, ahogy a rajongók szeretnék.

Tony Stark, alias Vasember már régen elbúcsúzott a Marvel-moziverzumtól, de a hírek még mindig folyamatosan pörögnek róla, mivel az egyik legnépszerűbb karakter lett a Marvel filmes világában. Legutóbb Matt Aitken árult el titkokat Stark haláláról, aki a Bosszúállók: Végjáték vizuális effektjeiért volt felelős.

Azt már 2019 nyarán is biztosra mondta mindenki, hogy Robert Downey Jr. szerepet kap a Fekete Özvegyben, még akkor is, ha az csak egy kisebb cameo lesz. Stark ebben fel is tűnhet, mivel a sztori a Polgárháború és a Végtelen háború eseményei között játszódik.

A rajongók már petíciót is indítottak a karakter visszatérése miatt, de ez a nagyon elvakult kategória, amin inkább elmosolyodsz. Már olyan dolgokat írtak bele, hogy Stark megérdemelné, hogy lássa felnőni a lányát, és a többi. Nagyon nem akarják elfogadni, hogy búcsút kellett inteni Vasembernek.

Az Extra riporternője rá is kérdezett még azért utoljára (mert szegény színészt már nyaggatták eleget emiatt), hogy láthatjuk-e még őt és a karakterét az MCU-ban:

„Minden lehetséges! Ami azonban engem illet, én visszavonultam, és örülök, hogy elbúcsúztam ettől a szereptől. A Marvel jó irányba tart jelenleg, egy csomó újdonsággal készülnek, és már nagyon várom, hogy mi fog kisülni ebből.”

Ebből csak azt lehet kihámozni, hogy Tony Stark visszatérhet, akár egy fiatalabb verzióban is, de Downey Jr. már örülne, ha leakadnának róla. Leköszönt, elbúcsúzott, mást ne várjanak tőle. Amúgy benne van a pakliban, hogy a színész akkor vállalna be egy visszatérést, amikor már senki se kíváncsi rá. Ez az a bizonyos

„csak azért is-effektus”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás