promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nektek jöhetne egy Batman-film a Joker univerzumában?
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Todd Phillips, a Joker rendezője nagyon megnézné, de ő biztos nem rendezné meg.

Már két hónapos hír, de azóta semmi új információ nem látott napvilágot a Joker folytatásával kapcsolatban, csak annyi, hogy Todd Phillips és Joaquin Phoenix nyitottak rá, és meg is fogják csinálni, ha a témával úgy be tudnak találni, mint az első résznél.

Közben persze felröppent egy kamuhír, ami hivatalosan bejelentett egy folytatást, de a nagyobb szaklapok azonnal cáfolták, és maga Todd Phillips is jelezte, hogy ne pörögjön még ezen senki.

„Reagálnom kell a Joker 2-re. Jómagam és Joaquin beszéltünk róla, és amíg a Warner Bros. vezetőivel jártuk a világot – Torontó, Velence, vagy más helyek – mindig megkérdezték, hogy gondolkodunk-e már a második részen. Azonban még szerződés sincs arról, hogy kezdjük el írni a folytatást, és Joaquint sem noszogattuk ezzel kapcsolatban.”

A Warner azért dörzsöli annyira a tenyerét erre, mert a Joker 2019 legjövedelmezőbb alkotása lett: becsült 55 millió dolláros költségvetése mellett 1 milliárd 62 millió dolláros bevételt tudott termelni. Ami persze még ennél is fontosabb, hogy megnyitotta a kapukat a korhatáros képregényfilmek előtt, amiket senki sem mert már bevállalni a producerek közül.

Biztosan a készülőfélben lévő Robert Pattinson-féle Batman sem lesz rossz, legalábbis eddig ez érződik a levegőben, de képzeljetek el egy igazi, sötét, korhatáros Batman alkotást, ami a Joker univerzumában játszódna. Rögtön kiráz minden rajongót a hideg.

Todd Phillips a Variety-nek mondta el, hogy nagyon akarná látni a felnőtt Batmant ebben a környezetben.

„Ez egy gyönyörű Gotham. Jó lenne, ha valaki megmutatná, hogy néz ki Batman ebben a Gothamben.”

A rendező utána azonnal rávágta, hogy ez nem azt jelenti, hogy ő is fogja ezt elkészíteni, csak egyszerűen kíváncsi rá, hogy ez a fajta Gotham milyen Batmant szülne.

Phillipsnek mindenesetre foglalkoznia kell minimális szinten Bruce Wayne-nel, ha elkészíti a Joker második felvonását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás