promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a sorozatokat fogod nézni 2020-ban?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íme 2020 top 10 legjobban várt sorozata, amikben remélhetőleg nem fogunk csalódni.

Aki rákattintott erre a cikkre, annak egy valamit biztosan jósolhatunk a 2020-as esztendőre: fog nézni valamilyen sorozatot. Ebből a top 10-ből, vagy sem, az majd kiderül, de tény, hogy igazán impozáns szériák kerültek fel a listára.

A WatchMojot most ne kezdjétek el szidni azért, mert a Gyűrűk ura sorozat nincs a top 10-ben, mivel csak azokat említik meg nekünk, amiknek már biztos a 2020-as premierje. A Gyűrűk uránál vannak biztos pontok, mint például az, hogy az Amazon őrületes pénzeket akar rá elsózni, de még mindig az előkészületek zajlanak. Folyamatosan jelentenek be nekünk szereplőket, meg hát érkeznek rossz hírek is, mint például az, hogy az egyik főszereplő, Will Poulter lelépett.

A Gyűrűk urára még várni kell, de hát az Amazon nagyon oda szeretne csapni vele, amihez idő kell.

A listán nem fogtok találni agyonhyepolt szériákat, viszont pont ebből a szempontból hiányos is. Simán ott lehetne a top 10-ben egy The Boys második, vagy egy Better Call Saul ötödik évada.

Sokan írtátok kommentben a Stranger Things negyedik évadát, de sajnos el kell titeket keserítselek, mivel ez valószínűleg nem fog debütálni 2020-ban. A jelenlegi információk szerint 2020 januárjában kezdik el forgatni, így a nyári premier kizárt, mivel a munka egészen augusztusig elhúzódik majd. Bár, ha szerencsénk van, a Netflix belövi az év végi dátumot.

Most azonban jöjjön a lista, hogy melyik szériákra lesz érdemes odafigyelni 2020-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás