promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igényes melódiacsokor szilveszteri mulatsághoz
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Készítettünk egy „igényes” zenei válogatást a szilveszteri mulatsághoz. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy ne vedd komolyan eme alkotásokat – úgy könnyebb lesz lelkileg feldolgozni.

Szeretnél lágyan, a füledbe duruzsuló dallamokat az év utolsó napjára? Arra vágysz, hogy hallócsatornáidba belekússzanak a minőségi zenei darabok? Tudjuk, hogy baráti, kocsmai összejövetelek idején ádáz küzdelem zajlik azért, hogy milyen melódiák szóljanak. 

Ezért arra gondoltunk összeszedünk néhány minőségi darabot, amelyek bizonyosan segítenek abban, hogy a mulatni kívánó lélek táncra perdüljön, s finoman toporogjon az ütemekre. Kezdjük is egy kis mocorgós fejtörővel. Egy nótával, amely egyszerre megmozgat, s elgondolkodtat. A Budapest TV Bud Spencere, a IX. kerület smasszere, K.O. Laci olyan melódiát rittyentett kútfőből, hogy ahhoz képest Arisztotelész bölcseletei silány szócsépléseknek minősülnek.

„Hogy tiszta vagyok nagyon egyedül,
Tudom, erről csak mi tehetünk.
Tavasszal, ha kivirul az ég,
Akkor tudod meg, ki voltam én”
– hangzik a fejtörő K.O. Lászlótól. 

Folytassuk a sort egy dallamvilágban gazdagabb alkotással. Bár az is igaz, Gunther se sokat szenvedett a minőségi muzsika megalkotásával. A méltán népszerű „Ding dong song” magasba repíti az elmét, s olyan hangulatot varázsol a táncparkettre, hogy arra még Harry Potter is eldobná a pálcáját. Azért a művész „Tutti frutti summer love” dala is kíváló.

Az egy sima, egy fordított jegyében egy újabb magyar darab következzék. Jöjjön Sándor! Pontosabban Sanyika, a Baróti Star TV műsorvezetője. Az ember, aki úgy énekli Gergely Róbert örökzöld slágerét, az Emanulle-t, hogy forró, szerelmre éhes asszonyok hűlnek meg. Hangja érdesen simogatja a hallójáratokat, mégis, szenvedély és lágy, már-már érzéki hatást képest nyújtani. Lassúzáshoz ajánljuk.

Nemzetközi vízekre evezünk. A Backstreet Boys orosz verziója arra jó, hogy rádöbbenjen az ember: minden lehetséges. A nagy szavak helyett tettekre van szükség. Ekképp gondolták ezt a híres fiúbanda hű követői s összeálltak, mint a lovak kánikulában. Az eredmény egy, a szintipop és a dallamos talány határán húzódózenei mű. Tessék kérlek, ez itt a Steklovata és a Novi God:

Azt tudtad, hogy készült magyar nyelvű dal a Facebook-ról? Stefano és Ricardo verődött össze és készítette el az „Osszad, lájkold” elnevezésre hallgató négy perc huszonnyolc másodperces művészeti alkotást. Érdemes megfigyelni, ahogy az énekes időnként ki-kicsanint oldalra. Nem tudni, hogy a dalszöveg vagy a lájkszámláló ellenőrzése végett. Ahogy az se derül ki, hogy összesen hány betűtípust használtak fel a munkálatok során.

S, csakhogy stílusosan fejezzük be eme melódiacsokrot. Ing kigombol, háttérzaj lemegy, és Szintiboy helyett a Baywatch sztárja tűnik fel. David Hasselhoff a szegény ember Tom Jonessza, a pattanj be a kocsimba dalával robbant be. Azóta se tudjuk feledni...

BÚÉK!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás