promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix sosem vállalta el a Joker főszerepét
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Választ adunk a nagy misztikumra, hogy akkor mégis miért szerepelhet benne.

Joaquin Phoenix érdekes személyiség, és ezt most még jobban meg is tapasztalhattuk a Jokeres hírekből. Az is közrejátszhatott persze néhány dolognál, hogy a színész 23 és fél kilót adott le a szerep kedvéért. Ő maga nyilatkozta, hogy egyszerűen elkezd megőrülni az ember, ha ennyit fogy ilyen rövid idő alatt. Még Robert De Niroval is összekaptak a film előtt, mivel Phoenix gyűlöl olvasópróbára járni, míg De Niro kötelezte rá, hogy ott legyen.

Phoenix így reagált Todd Phillips rendezőnek:

„K.rvára ki van zárva, hogy én olvasópróbára menjek.”

Phoenix úgy áll hozzá a színészkedéshez, hogy spontán jön minden, mintha egy dokumentumfilmben lenne, ezért is gyűlöli az olvasópróbákat, mert szerinte mű az egész. Végül persze elment, mert De Niro-nak ez fontos volt, és ki is békültek, de előtte azért volt szájhúzás bőven.

A színészt nagyon nehéz volt rávenni, hogy elvállalja a Joker főszerepét, és Todd Phillipsnek rengeteg idejébe is tellett meggyőzni őt. A rengeteg furcsasága mellett most fény derült arra is, hogy igazából sosem mondott igent a szerepre.

„Nagyon jól megismertem Joaquint, és sok időt töltöttünk együtt, mivel győzködtem arról, hogy milyen is lenne ez a film. Soha nem mondott igent a szerepre. Az egyik nap csak fogta magát, és megjelent a ruhapróbán.

– mesélte a rendező, aki megemlítette azt is, hogy kiváló volt a szakmai viszony közöttük. Gyakorlatilag barátok lettek, és ha esetleg meglesz, hogy miképp nézne ki a folytatás, akkor ismét együtt fognak dolgozni. Azért a Joker 2-re még bőven várni kell, már persze ha elkészül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás