promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rögtön szinkronosan gördült be a Top Gun 2 friss előzetese
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Top Gun: Maverick 2020 nyarán debütál, most pedig megkaptuk a második nagy előzetest is, ráadásul szinkronosan.

A klasszikus Top Gun-ig 1986-ig kell visszamennünk az időben – valószínűleg elég sokan újra fogják nézni, és mai fejjel már ki lehet fogni benne néhány hibát, de azzal nem lehet vitatkozni, hogy kultikus alkotás lett. Úgy néz ki, hogy érdemes feltámasztani a franchiset, mivel az emberek ennyi idő után sem tudták elfelejteni Maverick sztoriját.

Nagyon azt akarták, hogy Tony Scott rendezze meg az alkotást (ő készítette az első részt), de ő sajnos 2012-ben elhunyt, így a Joseph Kosinskit kérték fel, hogy a XXI. századba tegye át a történetet. A rendező hála égnek igyekezett minimálisra venni a CGI-t, hogy tényleg látványos legyen minden.

Akárcsak az elsőben, a mostani előzetesben is előhozzák a retró elemeket. Maverick újra vadászgépben, most már tanárként, de ahogy látni fogjuk, ugyanolyan pimasz, mint a ’80-as években volt.

Azt még ilyenkor nem lehet tudni mennyiből rakták össze a filmet, de az akciókat sem akarják az orrunk alá dörgölni, ami talán jobb is. Cruise megnyugtatott mindenkit, hogy sok kaszkadőr mutatványt vállalt be, és mindent, amit a nézők látni fognak a filmben, az valós. Bár nem tudom, hogy mire gondol, mert hát a gépet biztosan nem ő vezeti, pedig szerette volna.

A zöldfülűek közt ott lesz Goose fiát alakító Miles Teller, Manny Jacinto, és a Set it Up-ból ismert Glen Powell. A veteránok közül pedig ki lehetne a legnagyobb örömünk, mint Iceman, azaz Val Kilmer! Fontos szerepet kap még az egyedülálló anyukát játszó Jennifer Connelly, illetve Ed Harris és Jon Hamm is.

A Top Gun: Maverick 2020. július 16-án debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás