promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronos előzetest kapott Harrison Ford és a CGI kutyus
Borítókép:  Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megkapta magyar nyelvű előzetesét A vadon hívó szava, ahol Harrison Ford kutyája továbbra is borzalmas.

Harrison Ford a legnagyobb sztár, akit a Star Wars-franchise kitermelt. Ha belegondolunk, tényleg ő az egyetlen, aki a Star Wars-filmek mellett úgy tudott labdába rúgni, hogy óriási sikereket ért el. Mostanában visszatért a kultikus karaktereihez a Star Wars: Az ébredő erőben, na meg a Szárnyas fejvadász 2049-ben is. A vadon hívó szava lesz az, ami frissítésnek számít nála, az meg majd kiderül, hogy mennyire lesz kifizetődő.

A vadon szava Jack London 1903-ban kiadott regénye, ami gyakorlatilag a szerző egyik legolvasottabb és leghíresebb könyve. Írtam is anno, hogy valamilyen szinten ez a Lassie hazatér elődje, csak itt a sztori sokkal eredetibb.

A történet a XIX. században, a klondike-i aranyláz idején játszódik, amikor rendkívüli kereslete volt az erős szánhúzó kutyáknak. Itt kerül képbe Buck, a főszereplő ebünk, akit elrabolnak kaliforniai otthonából, hogy eladják a messzi északra. Végül John Thornton (Harrison Ford) menti meg az életét, akivel igen csak jól összebarátkoznak, aztán jöhetnek a tanulságos kalandok. Buck elkényeztetett kutyából a kegyetlen körülmények miatt igazi vadon királyává válik, aki még a tűzbe (jégbe) is a gazdája után menne.

Az első előzetesben nagyon rosszul van kivitelezve Buck, aki egy CGI, vagyis számítógépes borzalom. Tudjuk, hogy ezen még javítani fognak, de egyelőre nem néz ki túl fényesen a helyzet. Amíg Buck ilyen lesz, addig nem a cukisága fog elragadni, hanem azon mosolygunk, hogy mennyire bénán néz ki.

A történet jól lesz összerakva remélhetőleg, mivel Michael Green írta a forgatókönyvet. Tőle olyan szkripteket kaptunk eddig, mint a Logan – Farkas, vagy a Szárnyas fejvadász 2049. Chris Sanders ül a rendezői székben, aki nagyon is otthon van az animációs filmekben, de szólni kellene neki, hogy most ez nem lesz elég, amit Buckból kihozott.

Harrison Fordra és a CGI kutyájára 2020. február 20-ától ülhetünk be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás