promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot gerincsérülést szenvedett – nem lesz többé Wonder Woman?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gal Gadot a Wonder Woman 1984 forgatásán megsérült.

Idén is megérte részt venni a São Paoló-i nagy rajongói találkozón, a Comic Con Experience-n: a világ legfontosabb filmes hírei itt kerültek először nyilvánosságra, és pár jól őrzött hollywoodi titkokról is itt lebbentették fel először a fátylat.

Azok a szerencsések, akik bejutottak a meghökkentő méretű, mégis zsúfolásig telt vetítőterembe, a világon először láthattak részleteket az új Wonder Woman-filmből, és az előzetes levetítése után a gyönyörű főhősnőnek, Gal Gadot-nak és a valóságos életben Wonder Woman-i keménységéről híres rendezőnőnek, Petty Jenkins-nek tehettek fel kérdéseket.

A nézők megtudhatták, hogy nemcsak a Wonder Woman 3. részének a története van már kész, hanem egy olyan spinoffnak is, amely Themüszkira szigetén, a harcias, félistenszerű női harcosok, az amazonok között játszódik.

Igaz, a rendező azzal hűtötte a kedélyeket, hogy mind Gal Gadot, mind ő is pihenni szeretne most egy kicsit, szóval a fent említett projektek nem mostanában indulnak el.

Addig azonban érkezik a Wonder Woman 1984, aminek leglátványosabb jeleneteit nem digitális trükkökkel, hanem a helyszínen oldották meg. Gal Gadot-t több kilométer hosszú kábeleken mozgatták a lezárt washingtoni utcákon, és a színésznő nemcsak repült és lendült a segítségükkel, hanem Usain Bolt-nál is gyorsabban futott. Emiatt a mutatványok maitt a színésznő több gerincsérülést is szenvedett, de ezek nem olyan súlyosak, hogy ezután ne tudná folytatni a munkát.

Később a rendező és Gadot kitért a folytatás egyik legnagyobb kérdésére is: hogyan tér vissza Chris Pine? Ezzel kapcsolatban a színésznő ennyit mondott az eseményen:

„Wonder Woman szerelme, Steve Trevor visszatér, és fontos szerepet kap. Bár az első rész végén egyértelműen meghalt, minden néző egyet fog érteni abban, hogy ebben a filmben is logikusan, természetesen szerepel.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás