promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Dua Lipa legújabb dala: Future Nostalgia
Borítókép:  Dua Lipa offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa egy olyan stílust céloz meg az új albumával, amit imádni fogunk.

Az énekesnő engem már a Don’t Start Now című szerzeményével megfogott, és sosem gondoltam volna, hogy ő valaha el fog merészkedni ebbe az irányba, de marha jól áll neki. Már itt elkezdtek feltámadni a diszkó elemek, főleg a funky érződött rajta erősen.

Ezt ugyanaz a csapat hozta össze, mint a „New Rules-t” is, és azt hittem a műfajváltás miatt nem lesz akkora felhajtás körülötte, de azért a novemberi megjelenése óta már elért 240 millió streamet.

Dua meg is jegyezte, hogy az egészet valóban egy új kezdetnek szánta:

„Azért pont ezt a dalt jelentettem meg elsőként az újak közül, mert lezártam egy korszakot az életemben, és megnyitottam egy újat. Számomra másik időszámítás kezdődött, és ezt a dalszövegben is megjelenítettem.”

Most begördült a kétszeres Grammy-díjas énekesnő második dala az új albumról Future Nostalgia címmel, és az is kiderült, hogy ez lesz a lemez címe is.

A Future Nostalgia hozza azt, amit Dua és a produceri csapat kitűzött magának: ismét a ’80-as évek diszkó hangzását veszik elő, de persze egy kicsit modernizálva.

„Ezt a dalt Jeff Bhaskerrel és Coffee-val közösen írtuk egy délután Los Angelesben. Játékos és szórakoztató, nem vettük magunkat túl komolyan, de annyira szerettük, hogy mindenképp meg akartuk osztani veletek”

– mesélte Dua a szerzeményről, amit azért eléggé megszerethettek, ha ez lett az album címadó dala.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás