promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spoileres klip érkezett a Skywalker korához, csak saját felelősségre nézd meg
Borítókép:  Comic Book
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars: Skywalker kora klipje megerősíti az egyik rajongói teóriát Kylo Rennel kapcsolatban.

Már csak pár nap választ el minket az év egyik legjoban várt filmjétől, a Star Wars 9. részétől. Elég sokat beszéltünk elöljáróban a Skywalker-sagát lezáró epizódról, de egy olyan klippet kaptunk, amit mindenképpen látnotok kell.

Figyelem! A következő képsorok spoilereket tartalmazhatnak a Skywalker korával kapcsolatban. Csak saját felelősségre olvasd tovább!

A videó javarészt Kylo Ren-re épül, aki a TIE-vadászgépével megérkezik egy bolygóra. A Ren Lovagjainak mestere leereszkedik egy sötét helyre, ami tele van gigantikus szobrokkal, az épület formájából én egy Sith Templomra tippelek. Közben hallhatjuk Palpatine hidegrázós hangját, aki üdvözli a fiút, és elmondja neki, hogy minden hang, ami a fejében szólt, az övé volt. Mindezt három karakter hangján mondja: Palpatine, Snoke, Darth Vader.

Hogy mit is jelent ez? Nos azt, hogy amikor Az ébredő Erőben Kylo Vader maszkjához beszélt, akkor valójában Palpatine-hoz beszélt, csak ő azt hitte, hogy a nagyapja segíti őt. Snoke pedig, ahogy azt én is gondoltam, szintén csak egy Palpatine akaratát közvetítő báb volt, így máris itt a magyarázat, miért nem foglalkoztak vele annyit, vagy miért nyírták ki oly könnyedén Az utolsó Jedikben.

Ezek szerint Palpatine valóban mindvégig a háttérben ügyködött, és most elérkezik a pillanat, amikor felfedheti magát és végrehajthatja a tervét, amit hosszú éveken át szőtt. Rendkívül izgalmas filmnek ígérkezik a Skywalker kora, és már csak pár nap választ el minket tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás