promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A The Mandalorian főszereplője alig játszik a sorozatban
Borítókép:  Androgeek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Star Wars-sorozat egyik rendezője állítólag nem is dolgozott együtt Pedro Pascallal.

A The Mandalorian-t, mint az első élőszereplős Star War-sorozatot, óriási várakozás övezte. A nyolcrészes évadból már öt epizód le is ment, ami alatt a nézők többségének nagyobb kedvencévé vált Baby Yoda, mint maga a főszereplő fejvadász.

A Pedro Pascal által alakított mandalóri jól bánik a sugárvetővel, és igazán jól áll a karakterének az a rejtőzködés és misztikusság, ami jellemző rá, de gondolom abban a legtöbben egyetérthetünk, hogy ha nem is veszi le a sisakot, legalább valami kiderülhetne a páncél mögött megbújó férfiról.

Bár Pascal van megnevezve a stáblistán, mint a széria főszereplője, mégis nagyon keveset látjuk őt a sorozatban. Úgy is fogalmazhatnék, hogy

nem minden Pedro Pascal, ami annak látszik.

Az évad negyedik, Sanctuary címet viselő epizód rendezője, Bryce Dallas Howard meglepő nyilatkozatot adott a Vulture-nek arról, hogy ő nem is dolgozott együtt a színésszel.

„Éppen a Lear királyt próbálta a Broadway-n. Szóval miközben az epizódot csináltuk, nem dolgoztam Pedróval.”

Az epizódban Pascal helyett az egyik dublőrét, Brendan Wayne-t láttuk, aki szintén megszólalt az interjúban: elmondta hogy a színésszel együtt dolgozták ki a karakter mozgását.

„Az a nagyszerű Pedro-ban, hogy nincs lenyűgözve saját magától. Csak egy színész. Szeret tanulni, szeret közösen dolgozni, és nagyon jó is benne.”

Bár Pascal elég keveset mutatkozik a sorozatban, amikor a mandalóri megszólal, az valóban ő. A színész szövegeit a forgatás után vették fel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás