promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az animációs Halálos iramban teljes előzetese
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karácsonykor érkezik a széria a Netflixre.

A Halálos iramban franchise gyakorlatilag elpusztíthatatlan, és vannak még benne kiaknázatlan területek. Például biztosra vehettük, hogy a mai sorozatfüggő társadalom valamikor fog kapni egy szériát, de a bejelentésnél elég sokan meglepődtek, hogy ez animációs lesz.

Élőszereplőset persze nehezebb lett volna készíteni az akciók költségvetése miatt, azonban egészen biztosan nem bukott volna meg nézettségben. A mostani animációssal nem vállalnak nagy kockázatot, és ahogy leszűrhető az előzetesből, nem a felnőtt korosztályt akarják megcélozni vele. Kicsit lazábbra van véve a figura, sok aranyos poénnal, de annál több turbó verdával.

Tekinthetjük amúgy az egészet spin-offnak, mivel a Halálos iramban – Kémfutam kötődik a filmekhez. A főhős, Tony Toretto Vin Diesel karakterének az unokaöccse. Diesel részt vesz executive producerként is a projektben, és a színész lánya is kapott egy kis lehetőséget: a Frostee nevű techguru húgát fogja szinkronizálni.

A történet szerint Tonynak és barátainak be kell épülnie egy elit autóverseny-szövetségbe, amelyet egy világuralomra törő szervezet irányít. A fiatalokat a kormány bízza meg, szóval egy kis kém-kalandban lesz részünk, ahol a tiniknek le kell leplezniük a SH1FT3R nevezetű gonosz ármánykodókat.

A Kémfutam karácsonykor, pontosabban 2019. december 26-ától lesz elérhető a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás