promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Szellemirtók – Az örökség első előzetese
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új Szellemirtókat már tényleg az első két eredeti alkotás folytatásának szánják.

A Sony úgy döntött, hogy leporolja a Szellemirtók franchiset, és nekifutnak még egyszer. A 2016-os Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Katie McKinnon, és Leslie Jones féle verzió nagyon kisiklott. Ment a támadás, hogy elsősorban azért, mert a főhősöket nőkre cserélték. Hát, elég sok rajongó és kritikus jelentette ki, hogy az alkotás akkor is pocsék lett volna, ha férfiak játsszák a főszerepet, szóval egyáltalán nem erről volt szó.

Mi az a recept, ami mostanság állandóan beválik? Elég annyit mondanom, hogy Stranger Things, vagy az AZ, és máris leesik mindenkinek, hogy a gyerekek, alias tinik. Ha mostanság ők küzdenek meg valami természetfelettivel, akkor tuti a siker.

Ráadásul rátesznek egy lapáttal ennek a receptnek a koppintására, mivel egy vidéki kisvárosba játszódik az egész. Amíg működik, és az előzetes alapján működik, addig bánja a fene.

Carrie Coon lesz az anyuka, név szerint Callie, aki a gyerekeivel egy oklahomai farmra költözik, amit az édesapjától örökölt. A tinik rájönnek, hogy a nagyapjuknak köze lehetett a Szellemirtó csapathoz, mivel megtalálják az eldugott felszerelésüket. A tanáruk, Mr. Grooberson (Paul Rudd) akkor volt gyerek, amikor volt a nagy Szellemirtós felhajtás, így nagy segítsége lesz a tiniknek. Egyetlen szellemről sem lehetett hallani harminc éve, de a felszerelést pont jókor találják meg, mivel valami előtör a mélységből, aki nem sakkozni szeretne.

A filmet Jason Reitman rendezte, amiben visszatér Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és Sigourney Weaver is.

A Szellemirtók – Az örökség 2020. július 10-én debütál Amerikában, nálunk meg majd kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás