promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olivia Wilde szexjelenete miatt kritizálják Clint Eastwood új filmjét
Borítókép:  Us Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Richard Jewell balladája kapcsán sokan az Oscar-díjat emlegetik már, de közben jó néhány kritika is éri Olivia Wilde erotikus jelenete miatt.

A valóság bonyolult. Clint Eastwood új, izgalmas filmje, a Richard Jewell balladája is ezt bizonyítja. A fáradhatatlan mester ismét egy hőssé váló kisemberről mesél, aki ellen a sajtó és az igazságszolgáltatás is hajszát indít.

 

A filmmel kapcsolatban ugyan sokan az Oscar-díjat emlegetik már, de közben jó néhány kritika érte amiatt, hogy a benne szereplő oknyomozó újságíró, akit Olivia Wilde alakít, néhány információért lefekszik az FBI nyomozójával, akit Jon Hamm alakít. De Wilde szerint ez teljes félreértése az egyébként megtörtént eseményeken alapuló filmnek.

„Az persze jó, ha egy filmről vitáznak. De nem jó, ha a feminizmusra azt hisszük, hogy az valami kegyes, erotikamentes dolog. Oké, a nő lefeküdt egy zsaruval. De a Jon Hamm figura is ugyanezt csinálja, vele miért nincs baja senkinek? Az emberek lefekszenek néha egymással, és attól még nagyon elszántak, kemények, kötelességtudók lehetnek… Az én szüleim is újságírók voltak. A történetek, az emberek bonyolultak. Összetettek. Ne szenteskedjünk, jó, ha így látjuk őket!"

fogalmazott a színésznő.

A Richard Jewell balladáját hivatalosan december 13-án mutatják be Amerikában, de néhányan már láthatták Clint Eastwood új rendezését. Magyarországon viszont egészen január 23-ig kell várnunk rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás