promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bréking: megérkezett a Wonder Woman 1984 hivatalos előzetese
Borítókép:  Wallpaper Access
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gal Gadot őrületesen fest a Wonder Woman 1984 első előzetesében.

A Warner Bros. nem sok mindent árult el eddig a Wonder Woman 1984-ről, annyi biztos volt, hogy mind a címszereplőt alakító Gal Gadot, mind az első filmet is rendező Patty Jenkins is visszatér a folytatásra.

A Wonder Woman 2017-ben nem várt sikert hozott a stúdiónak, globális szinten több mint 821 millió dollárt termelt, emellett pedig a kritikusok és a nézők is pozitívan vélekedtek a DC Csodanőjének első önálló kalandjáról.

Nemrég kaptunk egy pár másodperces ízelítőt, ami inkább az első, hivatalos trailer beharangozója volt, amit aztán a december 8-i Comic Con Experience-n mutattak be. Elképesztő, hogy milyen 80-as évekbeli hangulat árad a képsorokból, és fantasztikus viszontlátni Gal Gadot-t Wonder Womanként, ahogy az Igazság Lasszójával veri szét az ellent.

A színésznő mellett a folytatásban visszatér Chris Pine, aki Steve Trevor századost alakította az első epizódban, de feláldozta magát. Az előzetesből azonban kiderül, hogy nem csak flashback formájában látjuk őt viszont.

Új karakterként mutatkozik be Max Lord, akit a The Mandalorian főszereplője, Pedro Pascal fog alakítani, míg a film főgonoszát, Cheetah-t Kristen Wiig játszik majd.

A zenét pedig a zseniális Hans Zimmer szerzi, aki korábban Junkie XL-vel dolgozta ki a karakter főtémáját, amit először a Batman v Superman: Az igazság hajnalában hallhattunk.

A Wonder Woman 1984 2020. júniusában debütál a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás