promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csajos vígjáték a rossz fajtából: Mint egy főnök előzetes
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Like a Boss szinkronos trailere inkább csak el fogja ijeszteni az emberek többségét, mint felcsigázni.

Sosem voltam a csajos filmek ellen, Olivia Wilde Éretlenségi című alkotása például kifejezetten kreatív volt, de akad olyan, aminek még az előzetesét is csak fapofával tudom végigülni. A Like a Boss, vagyis magyar címmel a Mint egy főnök pont ilyen.

A kemények ribik vagyunk, mint akik Wonder Womant nevelték szintű beszólások, vagy a véletlenül csípős paprikát eszünk, és jaj de rossz nekünk poénok valahogy még egy másnapos matinénál sem tudnak nálam beindítani semmit. Ettől még érvényesül az ízlések és pofonok elv, és van, aki nagyon is vevő lesz erre az alkotásra.

A történet középpontjában két barátnő áll, akik felépítenek egy igen csak jól menő kozmetikai céget, de azért sikerül felhalmozniuk majdnem félmillió dollár tartozást. Azonban jön a megmentő, Salma Hayek, aki a filmben elég kemény lökhárítókkal rendelkezik. Még vívnak is egy csöcs-csatát Stifler mamájával, amiből az előbbi jön ki győztesen. Hayek karaktere, mint kiderül, elég gonosz is, mivel csak le akarja nyúlni a két barátnő ötleteit. Nincs más hátra, meg kell őt leckéztetni.

A Mint egy főnökben Hayek mellett Tiffany Haddish és Rose Byrne játssza majd a főszerepet. Az alkotást Miguel Arteta rendezi, akinek főleg csak melléfogásai voltak a nagyjátékfilmek világában, szóval kicsivel a közepes szint alatt teljesítő mozik.

Akit még így is megfog, az 2020. március 5-étől tud beülni rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás