promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
E.T. 37 év után visszatér a Földre
Borítókép:  Xfinity
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Spielberg kultikus karaktere megnézte, hogy van Elliott.

Az E.T., a földönkívüli már nem mai alkotás, Spielberg 1982-ben kápráztatta el vele a közönséget. Amerikában a mai napig klasszikus, de nálunk azért nem szokták annyian elővenni újranézésre, pedig megérdemelné. A sztoriból amúgy a Stranger Things is rengeteget merített.

A történet E.T., a földönkívüli lény, és Elliott különleges barátságáról szól. A kormány persze megpróbálja megkaparintani magának az űrlényt, de kénytelen vagyok elspoilerezni, már csak a lenti videó miatt is, hogy sikerül hazajutnia.

Mostanság divatos elővenni a nosztalgia filmeket, és a reklám szakma ezt remekül használja ki. A Google tavaly például a felnőtt Kevin McCallistert helyezte a középpontba a Reszkessetek betörőkből, hogy a mai világban milyen nagy segítségére lenne az asszisztensük.

Most E.T. tér vissza a felnőtt Elliotthoz, aminek egy jóval hosszabb reklámot forgattak. Az egykori kisgyereknek ma már persze családja van, és a gyermekei rá is akadnak az űrlényre. Elliott és E.T. találkozás igazi retró hullámvasút, amiből nem maradhat ki a már klasszikussá vált biciklis jelenet sem.

Az Xfinity kábelszolgáltató nagy ötletet fogott meg a kisfilmmel, amit karácsonyig valószínűleg rommá is fognak nézni az E.T. rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás