promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A T-1000-es visszatért pár Terminátor 2-es helyszínre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Patrick az On Location with Josh Horowitz szériában nosztalgiázott és sztorizgatott.  

Ha rangsorolni kellene a Terminátor franchise kultikus ellenfeleit, akkor az első egyértelműen Arnold Schwarzenegger T-800-asa lenne. Ő ugyebár az 1984-es első részben még nem jófiú, majd később lesz John Connor védelmezője. Az amúgy vajszívű testépítőtől úgy még nem félt senki szerintem, mint A halálosztóban.

A Terminátor: Sötét végzetben vannak pozitívumok, és az egyik az bizony Gabriel Luna Rev-9-ese. Sokat készült a szerepre, és iszonyatosan jól alakította a gonosz lélektelen robotot, még úgy is, hogy a film maga tényleg csak közepes lett. Linda Hamilton és ő üde színfoltjai voltak az alkotásnak, ami a kritikánk szerint is azért kisiklott a végén.

 

Luna nagyszerű, de még így is csak bronzérmes lehet, mivel a csillogó ezüst bizony Robert Patrick T-1000-es modelljéé Az ítélet napjában. A Terminátor 2 a világ egyik legjobb akciófilmje. James Cameron mindent kihozott belőle, amit lehetett, talán ezért is érzünk ürességet, bármit is akarnak már csinálni a franchise-zal.

Josh Horowitz legutóbb M. Night Shyamalan rendezővel barangolt a Hatodik érzék pár kultikus helyszínén, most pedig a Terminátor 2 volt soron. Robert Patrick-kel ellátogattak Los Angelesben John Connor nevelőszüleinek a házához, na meg a felüljáróhoz, ahol a kultikus kamionos üldözés zajlott.

Az még mindig a világ egyik legjobb akció jelenete. Jól mutatja az is, hogy az utána jövő Terminátor-filmek is folyamatosan csippentettek le belőle elemeket. Patrick a kulisszatitkok és a nosztalgiázás után még azt is megmutatja nektek, amit az eredeti filmben sosem láthattatok: a T-1000-es hogyan fut fel egy dombon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás