promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorozatot készítenek a Sin Cityből
Borítókép:  Dimension Video/Buena Vista Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Frank Miller újra megkísérli feléleszteni a franchiset.

Robert Rodriguez és Frank Miller egy zseniális alkotást tettek le az asztalra a 2005-ös Sin Cityvel. Ha ez még nem lenne elég, ott volt Quentin Tarantino is vendégrendezőként. Elég sokáig hagyták pihenni a bűn városát, és csak kilenc év után érkezett a második rész, az Ölni tudnál érte, ami már annyira nem érdekelte a közönséget, és nem is lett olyan kimagasló. Pedig a készítők ugyanazok voltak, és a sztárparádé is megvolt, azonban kihunyt a tűz.

A mai világban mi mással is lehetne ezt fellobbantani, mint egy igényes szériával. Ez már tervben volt, de a The Weinstein Company akarta összehozni, ott meg ugyebár jött a botrány, meg a csőd. A labda így ismét Frank Miller térfelén pattogott, aki minden tekintetben megszerezte a Sin City jogait a képregény mellett.

Állítólag a készítő már meg is egyezett a Legendary Televisionnel, akik bátran beállnak a projekt mögé. Egy évadot vállaltak be, és bizalomra ad okot, hogy a Sin City filmek társrendezője, Robert Rodriguez is visszatér executive producerként. Az élőszereplős változattal kapcsolatban ennyi a biztos, mivel még az sem dőlt el, hogy tévében, vagy streamingszolgáltatónál mutatnák be.

Azért írtam, hogy az előszereplős változatról jelenleg ennyit tudni, mivel állítólag tervben van egy animációs sorozat is, de az még nagyon a jövő zenéje.

Amúgy esélyesebb a streamingszolgáltatós bemutatás, mert a Sin Cityt csak is korhatárosként tudja mindenki elképzelni, az meg ott jobban meg fogja állni a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás