promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendezőnő megmondja, hogy miért bukott akkorát a Charlie angyalai
Borítókép:  Chiabella James/CTMG/Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Roppant kínos, ahogy Elizabeth Banks próbál magyarázatot adni a film rossz teljesítményére.

Megint előkerült a szokásos indok, hogy azért nem ülnek be a férfiak erre a filmre, mert nők vannak benne, és egyáltalán nem azért, mert unalmas és kommersz az egész. Elizabeth Banks előhúzta a Wonder Womant és a Marvel Kapitányt is, hogy azok csak azért sikeresek, mert képregényfilmek:

„Azért ültek be rengetegen megnézni a Wonder Womant és a Marvel Kapitányt, mert a képregénymozi egy férfi műfaj. Lehet, hogy nők szerepelnek bennük, de ők is csak egy kicsi részét képezik ennek a világnak. Azért van ott Wonder Woman, hogy megalapozzon három másik karakternek, vagy Az Igazság Ligájának.”

Banks egyértelműen kiborult, hogy az új Charlie angyalai csak 8 millió dollárral tudott nyitni Amerikában. De most komolyan, aki látta az előzetest, az már akkor tudta, hogy ez egy borzalmas film lesz. Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska már ott egy sótlan karaktert hoznak, de most már esküszöm meg fogom nézni, hogy igazam volt-e, mert a trailer mindig lehet becsapós.

 

A rendezőnő meginvitálta az internetes trollokat is a moziba, akiknek annyit üzent,

hogy egy kib.szott akciófilmet kapnak tőle.

Hát, most rájuk is szükség van, ha kozmetikázni akarják a bevételt.

Banks amúgy lehet elfelejtette, de a Charlie angyalai főszereplői mindig is nők voltak. A Joseph McGinty Nichol (McG) féle 2000-es változat hiába volt egy közepes film, de olyan erő lapult benne, hogy sokaknak mai napig a kedvence. Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore hármasa 40 millióval tudott nyitni, nem 8-al. Ott érdekes módon nem volt baj azzal, hogy ez egy olyan akciófilm, amiben nők szerepelnek.

Nagyon kellemetlen, hogy Banks ilyenekkel próbálja menteni a filmet. Ez a fajta kiakadás még akkor is kínos, ha az alkotás alapból tényleg jó.

 

Az új Charlie angyalai nálunk 2019. november 28-án kerül a mozikba, szóval onnantól mindenki eldöntheti, hogy kinek van igaza.

Frissítés: Mint kiderült, a külföldi sajtó kiforgatta a dolgot, mivel a rendezőnő ezt a nyilatkozatott november 11-én, még a Charlie angyalai premiere előtt tette, és csak a képregényfilmek, illetve a nők helyzetét taglalta benne, egyáltalán nem akart a bukásról magyarázkodni. Furcsának is tűnt ez az egész, szóval innentől ti is így nézzétek a cikket. A botrány már a cikkünk megjelenése után pattant ki. Természetesen mi is elnézést kérünk a rendezőnőtől, és most már csak azért is megnézzük a filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás