promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit fizetett Gordon Ramsay, hogy fellépjen nála Ed Sheeran
Borítókép:  Stefanie LOOS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekest Gordon Ramsay lányának a születésnapjára hívták meg, azt meg már a címben elspoilereztem, hogy el is ment.

Eszméletlen hosszú volt Sheeran Divide turnéja: az énekes 255 koncertet tudott le, amik között ott volt ugyebár a Szigetes is. Augusztus végén, Ipswich-ben jelentette be, hogy felejthetetlen pillanatokat töltött együtt a közönséggel, de most 18 hónapig, azaz másfél évig visszavonul, és nem akar színpadra állni. Azért is akar teljes nyugalmat maga körül, mivel a párjával szeretnének egy kisbabát.

 

Ed nem maradt távol teljesen a zenétől, mivel természetesen stúdiózgat szabadidejében, de azt se bírta ki, hogy ne álljon színpadra. A sztárséf, Gordon Ramsay kérte meg rá, hogy lépjen fel a lánya, Tilly Ramsay 18. születésnapján. Több száz barát és családtag volt jelen a zártkörű bulin, szóval itt nem kellett olyan tömegnyomort elviselni, mint Sheeran fesztiválos fellépésein. 

 

Ramsay a londoni The Cuckoo Clubot bérelte ki, a party pedig James Bond tematikájú volt, megspékelve egy 007-es jégszoborral. Az est fénypontja persze Sheeran színpadra lépése volt, aki szokás szerint egy szál gitárral vette le a lábáról a közönséget.

A sztárséf nem sajnálta a pénzt a lányára, és a The Sun (Itt a koncertről is találunk videót.) állítása szerint 500 ezer fontot fizetett ki a fellépésért. Ez nagyjából olyan 195 millió forint a mai árfolyamon. A bulvár újság miatt ezt kezeljük fenntartásokkal, de ennyi simán benne van a pakliban, még úgy is, ha jó ismerősként érkezik a sztár. Ezért az összegért öt Sheeran dalt kaphatott a közönség, akik hajnali négyig buliztak.

Szóval Sheeran hiába van pihenőn, ha 39 millióért kell elnyomnia egy dalt, akkor az még belefér, hogy színpadra álljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás