promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erősen eltolták a King’s Man: A kezdetek premierjét
Borítókép:  Fox/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disneynek mégsem jó a februári bemutató.

A Kingsman egészen biztosan kapni fog egy harmadik részt, amiben a Tökit alakító Taron Egerton is visszatér majd. Amíg ez elkészül, addig érkezik a The King's Man előzményfilm. Egerton ebben ezért nem lehet benne, mert még meg sem született. A sztori a huszadik század elejére megy vissza, és azt mutatja be, hogy miképp alakult meg a titkosszolgálat.

 

Már nálunk is be volt jelentve, hogy egy nappal az amerikai premier előtt, 2020. február 13-án lesz a bemutató. Ugyebár a nagyobb blocbustereknél így szokott ez lenni. A Fox már régóta beírta ezt dátumnak, és az előzetesben is ez volt megadva, azonban a stúdiót felvásároló Disney most eltolta a premiert, méghozzá elég messzire.

A rajongóknak még plusz hét hónapot kell várniuk, mivel az új bemutatót 2020. szeptember 18-ára írták ki, ami nálunk valószínűleg 2020. szeptember 17-e lesz.

A régi dátumnál egy erős blockbuster van erre a napra beírva, az pedig a Sonic, a sündisznó, aminek azért kellett eltolni a premierjét, mert újradizájnolták a figurát. Nem hiszem, hogy ez állt volna a döntés hátterében, de előfordulhat, hogy nem akartak versenyezni a Sega kultikus karakterével.

 

A Kingsman-franchise következő darabjának a kitűzött időpontra még nincsenek nagyon erős kihívói, legalábbis blockbuster szinten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás