promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérnek a képregény világba a Végjáték rendezői
Borítókép:  Reddit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban nem csak a Marvel-moziverzummal foglalkoznak majd a Végjáték alkotói.

Joe és Anthony Russo sokáig felügyelték a Marvel-moziverzum kiemelkedő alkotásait. Nekik köszönhetjük ugyebár az Amerika Kapitány: Polgárháborút, a Bosszúállók: Végtelen háborút, na meg a katartikus lezárást, a Végjátékot is.

A duó most jó ideig nem is akar hallani Marvel-filmről, de a Pókembert alakító Tom Hollandot például már el is csenték az univerzumból maguknak, ráadásul egy elég komoly szerepre. Az új filmjükben a Nico Walker által írt Cherry nevezetű könyvet dolgozzák fel. A középpontban egy Irakból hazatérő katonaorvos áll, akinek az ópiumfüggőség, na meg a jól ismert poszttraumás stressz is teljesen az agyára megy, így bankokat kezd el fosztogatni. Holland komolyan vette a dolgot, és még a haját is leborotválta teljesen.

 

Most lelepleződött a Russo testvérek egy másik projektje, amiben visszatérnek kicsit a képregényes világhoz. A páros vezető producerként lesz jelen a Slugfest nevezetű dokumentumsorozatnál. A széria a Marvel és a DC nem mindennapi harcáról fog szólni, aminek Reed Tucker könyve adta meg az alapot.

Mindegy, hogy a divatosabb Marvel-, vagy a sötétebb DC univerzumot kedveljük jobban, mivel a sorozat nem csak arra fog koncentrálni, hogy a két gigászi kiadó miképp próbált meg kitolni a másikkal, hanem a képregényes birodalom felemelkedéséről is. Ikonikus alkotókat is megszólaltatnak majd benne, akik közül már kimarad az egy legnagyobb arc, Stan Lee, de hát az ő története biztosan nem marad ki a dologból.

A széria a Quibi streamingszolgáltatón debütál jövő tavasszal. Amint előzetest kapott, természetesen azonnal mutatjuk nektek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás