promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belefér 17 Disney-dal 5 percbe?
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kristen Bell egy afféle Disney-megamixben megmutatja, hogy simán.

A Disney animációs filmjeinek a többségében egy valami biztos: nem fogod megúszni, hogy ne énekeljenek benne. Mivel általában számtalan klasszikus születik, így ezt el szoktuk nézni neki. A Jégvarázs második része már a nyakunkon van, mivel november 21-én, vagyis jövő hét csütörtökön már be is ülhetünk rá a hazai mozikba. Aki a zenéjére kíváncsi, az már belevetheti magát, mivel pont ma jelent meg. Nem hiszem, hogy csalódást fog okozni, mivel ezt is Robert Lopez és Kristen Anderson-Lopez rakta össze.

A Jégvarázs 2 egy modern problémára, vagyis a klímaváltozásra fog reflektálni. Mivel közeledik a premier, így az eredeti változatban Annát szinkronizáló Kristen Bell kicsit népszerűsítette a filmet Jimmy Fallon műsorában. Annyira nem is nagyon kell, mivel 24 óra alatt több elővételes jegyet adtak el rá, mint bármilyen másik animációs filmre. A Jégvarázs 2 még a Toy Story 4-et is maga mögé utasította ebben.

Az eredeti hangok közül Idina Menzel, és Josh Gad is dalra fakad, most azonban Bellnek nagy meglepetésemre Jimmy Fallon segített be. Összesen 17 dal csendül fel az 5 perces egyvelegben: lesz itt Toy Story, A kis hableány, Pocahontas, Hófeérke, Coco, na meg hát Jégvarázs is.

Az eredeti dalok listája:

When You Wish Upon a Star
Supercalifragilisticexpialidocious
Heigh Ho
Bear Necessities
Under the Sea
A Part of Your World
Whole New World
Beauty and The Beast
Circle of Life/ Nants’ Ingonyama (intro)
Can You Feel the Love Tonight
Colors of the Wind
Do You Want to Build a Snowman
You’ve Got a Friend in Me
Remember Me
How Far I’ll Go
Into the Unknown
Let It Go

(via Palacsinta)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás