promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez lesz az első női-Batman?
Borítókép:  Vanity
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Pattinson szerint az énekesnő remek lenne a gothami szuperhős szerepében.

Manapság egyre nagyobb divattá válik egy-egy ikonikus karaktert női formába önteni, és úgy újratálalni. Régebben keringtek pletykák arról, hogy Daniel Craig utolsó James Bond-filmje után Lashana Lynch lesz az új 007-es ügynök. Kollégám viszont helyretette a dolgokat, tisztázta a félreértést.

 

Az viszont már nem félreértés, hogy a CBS Tv Stúdió és a Propagate elkezdett kidolgozni egy Zorro rebootot, amely napjainkban fog játszódni, és ezúttal egy nő fogja magára ölteni a fekete köpenyt és maszkot.

 

A Variety az Actors on Actors című műsorban leültette egymással Robert Pattinsont és Jennifer Lopezt, akik az aktuális filmjeik (A világítótorony, A Wall Street pillangói) mellett Pattinson Batman-filmjéről is beszéltek. Az énekesnő azt mondta, szerinte a fiatal színész remek Denevérember lesz.

„Szerintem Te is az lennél!”

– válaszolta Pattinson. Lopez még benne is lenne a dologban, egyetértően mosolygott a színészre:

„Persze, lehetnék Batman. Színészként biztos izgalmas kihívásnak élném meg.”

 

Biztosra veszem, hogy erre nem fog sor kerülni, nemcsak Lopez, de egy színésznő sem fogja soha Batmant játszani, mégpedig azért, mert a DC univerzumában létezik egy Batwoman, ami mellé nincs szükség egy női-Batmanre, két dudás nem fér meg egy csárdában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás