promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nosztalgiázz kicsit a Stranger Things 3. évadával
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan jelenetekről van szó, amiket még sosem láttál, és ezek a bakik.

A Stranger Things harmadik évada 2019. július 4-én debütált, és gyakorlatilag semmit nem vesztett a népszerűségéből. Ez lett a csúcstartó 64 millió nézővel, és csak utána jön Az esernyő akadémia nevezetű sorozat 45 millióval, valamint A nagy pénzrablás 44-el.

 

Az biztos, hogy mindenképpen lesz negyedik évad, amit a jelenlegi információk szerint 2020 januárjában szeretnének elkezdeni forgatni. A nyári premier így kizárt, mivel a munka egészen augusztusig elhúzódik majd.

 

A Duffer testvérek megosztották a közönséggel, hogy már készen van az első rész forgatókönyve, aminek a címe The Hellfire Club lesz. Ezt lehet szabadfordításban is értelmezni, de a készítőket ismerve valószínűleg valami utalás lesz mögötte. Ugyebár a titkos klubokat is így nevezik, ahová magas körökben mozgó emberek járnak.

Mivel a negyedik évad premierje még jóval odébb van, a Netflix most a harmadik évad bakiparádéjával nosztalgiázik. Ebből négy percet kapunk, és nyilván jóval több volt belőlük, de kell, ami megmaradjon a színészeknek is emlékbe.

Még David Harbour is megjegyzi, hogy ez bizony egy dilis évad.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás