promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson visszatér a ringbe!
Borítókép:  Daily Star
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 47 éves Szikla újra ketrecharcos lesz.

Akik figyelemmel kísérik Dwayne 'The Rock' Johnson pályafutását, tudják, hogy a Szikla a '90-es években döntött úgy, hogy a felmenői nyomdokaiba lép, és birkózó lesz.

Johnson 1997-ben meg is nyerte a WWE Nemzetközi Bajnoki övét Triple H ellen, amit még ugyanebben az évben el is vesztett Owen Harttal való küzdelme során. Az első mozis szereplése, vagyis a 2001-es A múmia visszatér előtt 'The Rock' néven többször is megnyerte az interkontinentális- és nehézsúlyú világbajnoki címet. Röviden összefoglalva a Szikla sportolói karrierjét: profi birkózó és ketrecharcos hírében állt.

 

Napjainkban pedig ő a világ egyik legkedveltebb sztárja, és az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett színésze. Csak ebben az évben három filmben is láthattuk Dwayne Johnsont. Először a Családi bunyóban, majd nyáron a Halálos iramban: Hobbs & Shawban, decemberben pedig érkezik a Jumanji: A következő szint.

 

Már a Családi bunyóban is újra a pankrátorok világában láthattuk a Sziklát, és várható volt, hogy előbb-utóbb visszatér a ringbe. A 47 éves színész egyik következő projektjében az egyik legjobb és leghíresebb pankrátornak, Mark Kerrnek a bőrébe bújhat. Kerr-ről tudni lehet, hogy elképesztő erővel és kiváló technikával volt megáldva, de komoly gyógyszerfüggőséggel küzdött. Ebből kiindulva elég drámai hangvételű filmre számíthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás