promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért most térnek vissza a régi karakterek a Jurassic World 3-ban?
Borítókép:  Universal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendező logikátlannak tartotta volna bedobni őket rögtön a mélyvízbe.

Minden Jurassic Park-rajongó emlékszik Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern), na meg Ian Malcolm (Jeff Goldblum) karakterére. Közülük talán Malcolmot szeretjük a legjobban, aki fel is tűnik a Jurassic World: Bukott birodalomban, de csak egy aprócska ideig. Most mindenki rendesen visszatér a Jurassic World 3-ra.

 

Emily Carmichael és Colin Trevorrow közösen írták a forgatókönyvet. Ugyebár utóbbi rendezte az első Jurassic World-öt, és most ismét beül a direktori székbe. Trevorrow az Empire-nek elmondta, hogy most jött el az idő, hogy mindhárom szereplő visszatérjen a franchiseban.

„Gondolkoztunk azon, hogy mi miatt azon a napon megy vissza a parkba Ellie, Malcolm és Grant, amikor abban pont kitör a zűrzavar. A Jurassic World 3-ban lehetőségünk van arra, hogy logikus módon helyezzük vissza a karaktereket a történetbe. Emily Carmichael és jómagam Jurassic Park VI-nak hívjuk a filmet, mert az is.”

Ha belegondoltok, tényleg ez a racionális. Az persze majd kiderül, hogy a régi szereplők mennyire lesznek a középpontban.

A Jurassic World 3 2021. június 11-én fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás