promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készülj fel 10 dologgal a Sötét végzetre
Borítókép:  Kerry Brown - SKYDANCE PRODUCTIONS AND PARAMOUNT PICTURES
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok mozi már ma premier előtt műsorra tűzi a Terminátor: Sötét végzetet, amiről most mutatunk 10 dolgot, amit nem biztos, hogy tudtál.

Folyamatosan követtük a Terminátor: Sötét végzet fejleményeit, amiről végre a kritikusok is pozitívan nyilatkoztak. A rajongóknak ez lehet az a film, ami miatt visszatérhetnek a franchisehoz. A gépek lázadása óta (természetesen azt is beleértve) csak csalódások jöttek. Egyedül a Megváltás tudott valamilyen színvonalat hozni, amiben nem volt benne Schwarzenegger. James Cameron ragaszkodott hozzá, de valószínűleg a további részekből már ki fogják hagyni. Ez olyan dolog, hogy az egyik szemünk sír, a másik meg nevet, mivel egyszer szükséges lesz.

 

James Cameron az Avatar miatt nem vállalta be a rendezést, azonban érkezett Tim Miller, a Deadpool direktora, aki óriási Terminátor fanatikus, így mondhatni jó kezekbe került a Sötét végzet. Ő és Cameron is nyilatkozta, hogy a Terminátor 1,2 hangulatát akarják visszahozni. Ezért is beszélünk nem hivatalosan harmadik részről, mivel semmibe veszik Az ítélet napja utáni folytatásokat nagyon helyesen.

Már csak azért is dörzsölheti mindenki a tenyerét, mert Linda Hamilton is visszatér, akinek van olyan fontos karaktere a franchiseban, mint a T-800. A Sötét végzet ráadásul nem akar finomkodni, korhatáros lesz, és a kritikusok is végre kijelentették, hogy egy méltó folytatásról beszélünk.

A híreket persze minden rajongó követte, azonban most itt van tíz érdekesség, amiről nem biztos, hogy tudtatok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás