promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Quentin Tarantinóról szóló dokufilm előzetese
Borítókép:  Rebecca Sapp / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most beleláthatunk kicsit Quentin Tarantino fejébe.

Van pár elég jó könyv a rendező munkásságáról, de egy dokumentumfilm mindig más tészta. Tara Wood rakta össze, és ne azt várjuk tőle, ahogy bemutatja, miképp is alkot a zseni. Többségében a vele együtt dolgozó színészek fognak róla mesélni, akik nem félnek belemenni semmilyen kényes témába.

A filmből kaptunk hírmorzsákat, és már mi is írtunk arról, hogy Michael Madsen pont a QT8: The First Eight-ben meséli el, hogy miért nem vállalta el a Ponyvaregény főszerepét. Az alkotás középpontjában Tarantino van, de azért a megszólalókról is sok minden ki fog derülni.

 

A filmben olyan színészeket láthatunk, mint Samuel L. Jackson, Diane Kruger, Eli Roth, Lucy Liu, Kurt Russell, Jamie Foxx, Tim Roth, Robert Forster, Jennifer Jason Leigh, Stacy Sher, Louis Black, Christoph Waltz, Zoë Bell, Bruce Dern, na meg a fent említett Madsen is. Uma Thurman-t nagyon szívesen meghallgattam volna, de úgy néz ki még mindig tart a mosolyszünet közte és a rendező között.

Az előzetesben feltűnnek animációs jelenetek is, amik mindig kapcsolódnak majd valamelyik sztorihoz. A cím árulkodó, és ugyebár azért QT8: The First Eight, mivel Tarantino kilencedik filmje, vagyis a Volt egyszer egy… Hollywood nem lesz terítéken.

A dokumentumfilm december 3-án debütál majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás