promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Funkra vágytok? Akkor irány a Very Cool People koncert
Borítókép:  VCP offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ritkán járnak erre, de most elég hamar visszatérnek hozzánk. 

Ősszel kétszer is ellátogat hozzánk az egyik legjobb funk és soul csapat, vagyis a Very Cool People (VCP). A műfaj hazai szerelmeseinek meg kell becsülniük ezeket az alkalmakat, mivel ritkán járnak Magyarországon underground fellépők ebben a stílusban.

„Nagyon örülünk, hogy visszatérünk Magyarországra és Romániába idén. Nagyon élveztük tavaly a fellépéseinket Budapesten a Szimpla Kertben és a Babel Campen Balatonbogláron, az emberek és a vendéglátás csodálatos volt, így nagyon boldogak vagyunk, hogy ezeken a helyeken újra zenélhetünk. A tavalyi öt koncertünk Romániában közreműködve a helyi Funkorporation zenekarral felejthetetlen volt. A kollaborálás gyümölcseként meg is született az »Off The Ground« című dal, amely az új »Caution! Contains Words« albumunkon is meghallgatható, a felvételen pedig Hannah és Erika énekel, akik a Funkorporation énekesnői. Idén vissza fogunk térni a kolozsvári Atelier Café-ba és meg fogunk ismerkedni egy új helyszínnel is, amely Temesváron található és a neve Taverna. Ez egy nagyon jó helynek tűnik, ahol olyan nevek fordultak meg mint például Fred Weslet, aki egy soul-legenda”

– mesélte hosszasan és teljes izgalomban Elvijs Grafcovs a haditervet.

Idén a VCP a legnagyobb európai showcase fesztiválon, az „Eurosonic Noorderslag 2019”-n is fellépett Hollandiában. A nyár alatt a zenekar a Baltikumban és Németországban is több fesztiválon megmutatta magát. Az ősz Közép és Kelet-Európáról fog szólni. A Szimpla Kertes fővárosi fellépés október 30-án, míg a balatonboglári Babel Camp-es november 6-án lesz.

Eddig a zenekar hat albummal büszkélkedhet amelyek közül az utolsó idén jelent meg „Caution! Contains Words!” címmel. Természetesen erről is sok szerzeményt hoz nekünk a csapat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás