promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyennek látta a Trónok harca végét a Sárkányok Anyja ?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő, de Emilia Clarke még nem is nyilatkozott a Trónok harca befejező évadával kapcsolatban. Spoileresen folytatjuk.

Most már szinte mindegyik színész nyilatkozott a befejezést illetően, kivéve az egyik kulcskarakter, a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke, akinek nem is nagyon volt még ideje erre, olyan nagy volt a felhajtás körülött. Bár ő legalább leült elé, nem úgy, mint Kit Harington, aki úgy védte a szériát, hogy meg se nézte a befejezést.

 

David Benioffot és D.B. Weisst, a sorozat készítőit sok kritika érte, hogy amióta nem volt alapanyaguk, borzalmasat esett a színvonal. George R.R. Martin persze jelezte, hogy ő bizony emiatt nem fogja megváltoztatni a könyv végét. A karakterek sorsa eldőlt, csak hát ő eleve jobban fogja őket ábrázolni, így szerintem a regényben működni fog a végkifejlet.

Az viszont meglepő, hogy Martinnak esze ágába se volt védeni a szériát, csak a történetét. Azt mondta, volt bőven összetűzése Benioffékkal. Az utolsó évad szerinte már nem volt hű az általa megalkotott világhoz, ráadásul az HBO egy csomó mindenbe beleszólt, ahogy abba is, hogy mely színészek szerepeljenek többet, mert a közönség szereti őket.

 

Clarket a The Daily Telegraph kérdezte a befejezésről, akin látszott, hogy nem nagyon akar egyik oldal mellé sem állni, így elővette a diplomatikus oldalát.

„Az embereknek megvan a saját véleményük, és ehhez joguk is van. A művészetet sok módon lehet értelmezni és elemezni is. Sajnálom, hogy nem az a lezárás volt, amire a nézők vágytak, azonban nem lehet mindenkit boldoggá tenni.”

Clarke azért nem reagált eddig, mert a saját reakcióit dolgozta fel. Hát, volt is mit. Az alkotópárossal igen csak jó barátságban van a színésznő, akiket sajnál a sok negatív kritika miatt.

Akinek meg azzal volt baja, hogy Daenerys gonosz lett, hát azoknak nem is Benioffékat kell szidnia, hanem Martint. Azt persze tegyük hozzá, hogy a többség nem ezért volt zabos, hanem az összecsapott részeket kritizálták. Most már marad minden így, és Clarke is lezárhatja ezt a korszakot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás