promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Focilabda lett Ned Stark fejéből
Borítókép:  Syfy
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lannistereknek már nem kellett, sporteszköz vált belőle.

A Trónok harca első évadának legsokkolóbb jelenete egyértelműen az volt, amikor a 9. részben lefejezték Ned Starkot. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem tudtam még, hogy ilyen meglepő fordulatokban gazdag szériát nézek, és azt gondoltam, hogy Sean Bean nagyon sokáig kiemelt figurája lesz a történetnek.

Aztán jött az a bizonyos jelenet, amiben kivégezték Észak Őrzőjét. Bean a Jonathan Ross Show-ban mesélt az utolsó forgatási napjáról. 

„Az utolsó forgatási napom ugyanúgy keződödött, mint a többi. Rántottát reggeliztem és teát ittam mellé. Aztán megkezdtük az utolsó jelenetemnek a felvételét. Emlékszem, ott térdeltem, amikor eljött a pillanat, hogy Ilyn Payne lefejezte Ned Starkot. Természetesen nekem semmi bajom nem esett, a fejem pontos mása viszont a padlón végezte. Ekkor támadt az az ötletem, hogy hülyéskedhetnénk vele. A végén már groteszkbe hajlott az egész, a stábtagok dobálni kezdték, végül fociztak Ned Stark fejével. Jót nevettünk rajta, oldotta a feszültséget.”

Egy forgatáson elengedhetetlen, hogy valamilyen módon oldják a stábtagok a feszültséget, poénkodjanak, lazítsanak. Ezért raktam be ezt a videós összeállítást néhány Trónok harca bakiról és bolondozásról, amit a színészek csináltak a forgatáson, mert én imádok ilyeneket nézegetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás