promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jared Leto ki akarta nyírni az új Joker-filmet
Borítókép:  CBR
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész mindent megtett azért, hogy Todd Phillips filmje ne készüljön el.

Jared Leto-t nagyon szíven ütötte, hogy a Warner nem vele készítette el az önálló Joker-filmet. A színész mindent megtett, hogy emlékezetes alakítást nyújtson az Öngyilkos osztagban, azonban a film nem az ő karakterére épült, ezért nagyon sok jelenete nem került bele a film végső vágatába. Így kaptunk egy bő tíz perces pocsék Jokert egy pocsék filmben.

Ezek után érthető volt a stúdió részéről, hogy Leto-val nem terveztek a továbbiakban. Helyette zöldutat adtak Todd Phillips filmjének. Leto pedig ezt nem hagyta ennyiben.

 

A Hollywood Reporter értesülései szerint a színész minden követ megmozgatott, hogy kinyírja a projektet. Először is felhívta az ügynökségét, a Creative Artists Agency-t, majd a zenei menedzserét, hogy eresszen meg pár telefont a Warner felé. Irvin Azoff, aki azóta már nem képviseli Leto-t, tagadta, hogy a színész ilyenre kérte volna. De tény és való, hogy kiborult.

Mint látjuk, a színész próbálkozásai csődöt mondtak, a Joker-film nem csak hogy elkészült, de töretlen sikerrel dübörög a mozikban. Remélem, még sok ilyen DC-alkotást láthatunk a Warner égisze alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás