promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Skywalker kora lesz az eddigi leghosszabb Star Wars-film
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brutálisan hosszú lezárásra számíthatunk.

A Skywalker korának nem csak az a feladata, hogy lezárja az új trilógiát, de egyben pontot kell tennie az egész Skywalker-sagara. Ez magyarul azt jelenti, hogy az a történet, ami 1977-ben elindult, és tartott egészen 42 éven, három trilógián és 9 filmen át, az most befejeződik.

 

Nem kis súly nehezedik tehát J.J. Abrams-re és mindazokra, akik az új Star Wars filmen dolgoztak. Számítani is lehetett rá, hogy Az utolsó Jedikhez hasonlóan egy bő két és fél órás darabot kapunk, de nagyon úgy tűnik, hogy meg is dönti a 8. epizód rekordját.

Egy külföldi mozi online jegyértékesítő rendszerében már szerepel a Skywalker kora, és egy Reddit-felhasználó fel is töltötte az oldalra.

Ezek szerint a Star Wars 9. epizódja nem kevesebb, mint 155 perces lesz, ami három perccel hosszabb, mint Az utolsó Jedik.

Megmondom őszintén, szükség is van a hosszú játékidőre, amennyi kérdést meg kell válaszolnia, és ahány feldobott témára kell pontot tennie az új filmnek. Mindezek mellett a sztori ráfekszik Rey és Kylo Ren kapcsolatára is. Daisy Ridley szerint Abrams-ék nem csak felületesen foglalkoztak a "Reylo" kapcsolattal. De szerintem inkább a legtöbben arra kiváncsiak, hogy Palpatine, vagyis az Uralkodó milyen formában, és hogyan tér vissza. Hiszen ne feledjük, hallhatjuk őt az előzetesben, és a rendező megerősítette a dolgot, hogy Ian McDiarmid hosszú évek után újra magára öltötte a Sith Nagyúr köpenyét. 

Hamarosan befut a végső előzetes, én már izgatottan várom, milyen képsorokat láthatunk benne. A premierig pedig bő 2 hónap van hátra. A Skywalker kora december 19-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás