promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korhatáros előzetest kapott a Terminátor: Sötét végzet
Borítókép:  Kerry Brown - Skydance Productions and Paramount Pictures.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezzel ünneplik, hogy hivatalosan is korhatáros lett a film.

Azt már James Cameron és Tim Miller is bejelentette, hogy R-besorolású lesz a Terminátor legújabb része, vagyis 17 éven aluliak nem nézhetik meg az alkotást felnőtt felügyelet nélkül Amerikában. Tapasztalt rendezőként tudják, hogy az Amerikai Mozgókép Szövetség miket fog kifogásolni egy ilyen típusú filmnél. Miller főleg, mivel ő dirigálta a Deadpool első részét.

A hivatalos indoklás természetesen az, hogy a Sötét végzet igen csak erőszakos, amit nyíltan vállal is, előfordul benne durva beszéd, valamint becsúszik egy kis meztelenkedés is. Ezt nem lehet megúszni, mivel ruha nélkül kell visszamenni az időben ebben az univerzumban, még egy fél zokni se lehet rajtad.

A mostani előzetestől ne várjunk túl sok új jelentet, de akad benne, és persze előkerül olykor az a bizonyos f.ck szó, de azért nem annyiszor, mint egy Ponyvaregényben. Az előzetesek amúgy már így is elég poént lelőttek, szóval meg kell állni valahol.

 

A Terminátornak igen szép bevételt jósolnak, és már nem kell sokat várnunk rá, mivel október 31-én premier.

 

Mivel James Cameron felügyelte, és a film elfelejti az Ítélet nap utáni folytatásokat, vagyis gyakorlatilag egy harmadik részként érkezik, így a rajongók is szeretnének adni neki egy esélyt.

 

A többségük A gépek lázadása után otthagyta a franchiset. Jogosan, hiába lett korhatáros, őrületesen sikerült elrontani. Sötét végzet, rajtad a sor, hogy bizonyíts!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás