promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elton John megnézte Az oroszlánkirály CGI-s változatát
Borítókép:  Disney Enterprises
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen nem tetszett neki, de főleg a saját dalaival volt elfoglalva.

A klasszikus 1994-es rajzfilm szerintem mindenkinek ott van valamennyire a szívében, 2019 pedig megmutatta, hogy miképp kell belőle egy 260 millió dolláros CGI borzalmat csinálni. A Disneyt persze ez nem érdekli, mivel az volt a cél, hogy rommá keressék magukat, és ez meg is történt: Az oroszlánkirály 1 milliárd 649 millió dolláros bevételnél tart. Sokan szerették volna látni, hogy megbukjon, de ez nagyon nem történt meg.

Az eredetihez csodálatos zenét író Elton John is belevetette magát a filmbe, és egyértelműen nem a számítógépes állatokkal volt elfoglalva, hanem azzal, hogy szerinte tönkrevágták a művét.

„Nagyon nagyot csalódtam Az oroszlánkirályban, teljesen elrontották a zenét. A régi változatnak ez hangsúlyos része volt, a mostaniban meg nincs semmi hatása. Elvesztette a varázsát, így nincs meg az élvezet”

– mondta a zenész, a GQ-nak, akit nem fogott meg Nala meg Szimba közös énekelgetése.

Elton Johnt amúgy teljesen kizárták a kreatív munkából, meg sem kérdezték semmiről, így nyilvánvalóan emiatt is mérges egy kicsit. Az szerintem bőven jó elégtétel neki, hogy az akkori album vezette az éves toplistát, és a legjobban fogyó lemez lett, míg a mostani nem nagyon érdekelt senkit.

Eredeti Elton John-féle Can You Feel the Love Tonight:

Számítógépes effektusos Can You Feel the Love Tonight:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás