promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elismert színésznőket fognak molesztálni: Bombshell előzetes
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Charlize Theron, Margot Robbie, és Nicole Kidman mutatják be ezt a világot, amiben Fox News munkatársai lesznek.

Abba az időbe megyünk vissza, amikor Roger Ailes még vígan vezette a Fox News tévécsatornát. 2016 nyarán kellett megválni tőle, mivel megvádolták szexuális zaklatással, ráadásul nem csak ő volt a hunyó. A csatornánál dolgozó nagyobb nevű férfiak mind visszaéltek a hatalmukkal, és molesztálták a női kollégákat. Ailes 2017-ben hunyt el, és mindvégig tagadta a vádakat, de a Fox mégis kifizetett 45 millió dollárt a zaklatott nőknek peren kívül.

A Bombshell egy nagyon érdekes film lesz, mivel az ott uralkodó légkört fogja bemutatni. Nem csak a zaklatásokra lesz kiélezve, hanem arra is, hogy a Fox News miképp torzította el a híreket, vagy befolyásolta az embereket.

Ailest az általam nagyon kedvelt John Lithgow játssza majd el, de a középpontban a három nő lesz. Charlize Theron Megyn Kellyt, míg Nicole Kidman Gretchen Carlsont alakítja. Margot Robbie is főszereplő lesz, de ő nem létező karaktert játszik el egy riporternő személyében.

A kritikusok főleg Margot Robbie és Charlize Theron alakítását emelik ki, akiknek Oscar-jelölést hozhat a Bombshell.

A forgatókönyvet az a Charles Randolph írta, aki már bizonyította, hogy kitűnően tud feldolgozni valós eseteket, mivel az ő nevéhez fűződik A nagy dobás is, azonban az első híres munkája a David Gale élete volt.

A Bobmshell nálunk jövőre debütálhat, míg a tengerentúlon karácsony előtt moziba küldik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás