promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tim Robbins: A Marvel-moziverzum már rég elkezdődött
Borítókép:  Universal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Howard, a kacsa lett volna az első igazi Marvel-film?

A Marvel már régóta itt van az életünkben, a Hulk sorozat Lou Ferrignoval és Bill Bixbyvel például már 1977 óta képernyőn volt, de a modern filmvilágban például megemlíthetjük az 1998-as Wesley Snipes-féle Pengét is. Tim Robbins az egyik kedvenc színészem, és most ismét bebizonyította, hogy tud vicces kedvében lenni, mivel a Marvel-moziverzum kezdetét a Howard, a kacsa idejére tette, ami 1986-ban jelent meg. Hiába George Lucas neve, az alkotás minden tekintetben leszerepelt, de mégis valamilyen szinten kultikus lett a rajongók körében.

„Én azt gondolom, hogy ez a film sok csodálatos dolgot rejt magában. George Lucas befejezte a Star Warst, rengeteg pénz volt a projektre, tudtunk külsős helyszíneken forgatni, és szerintem ez volt az első igazi Marvel-film a világon”

– nyilatkozta a filmben játszó színész a MovieWebnek, amiben azért volt egy adag trollkodás is.

Azt viszont Robbins is komolyan gondolja, hogy a Howard nem lett egy borzalmas film, és sokaknak mai napig ott van a kedvencei között. James Gunn nem hiába csempészte őt bele a 2014-es A galaxis őrzőinek a végébe.

A karaktert éppen most akarja feléleszteni a Hulu, méghozzá animációs sorozat formájában, ami a felnőtteket célozná meg inkább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás