promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deadpool miatt kellett 10 évet várni a Zombieland 2-re
Borítókép:  IC Press
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén még Deadpoolnak kell megköszönnünk, hogy jó lett a film.

Október 10-én, azaz csütörtök este volt a Zombieland 2 díszbemutatója Los Angelesben. A bemutatón a szereplők karöltve mesélték, hogy nagyon élvezik egymás társaságát, és hogy mind a négyen boldogan vállalták a második rész forgatását. Sőt, mivel már az IMDb-n is kint van, Bill Murray is biztos, hogy visszatér A második lövésben.

 

A tíz évvel később folytatódó történet bemutat néhány új szereplőt, akiket Rosario Dawson és Zoey Deutch alakít, és úgy búcsúzik el végül, hogy az egyáltalán nem igényel folytatást.

„Ha úgy látjuk utoljára hőseinket, ahogy ebben a filmben elbúcsúzunk tőlük, az szerintem teljesen rendben van, de ha mégis folytatjuk egyszer, az még jobb”

– fogalmazott Ruben Fleischer, a rendező.

A folytatás lehetőségét egyébként Emma Stone vetette fel. Szerinte abszolút belefér, hogy tízévente forgatnak egy Zombieland-filmet.

„Olyan lenne ez, mint a Sráckor forgatása, csak még lassabb. (A Sráckor forgatása 12 évig tartott, mert a rendező évente csak egy-két hetet forgatott, hogy így végigkövethesse a kamasz főszereplő felnőtté válását – szerk.) Ezekkel a srácokkal mindig szívesen összejövök bulizni. Miért ne csinálhatnánk tízévenként egy új Zombielandet? Tíz év alatt biztos mindig ki tudnánk találni valami új sztorit hozzá”

– mondta Emma Stone.

Jesse Eisenberg, a film másik főszereplője lerántotta a leplet, hogy miért kellett most tíz évet várni a folytatásra. A színész elmondta, hogy az első Zombieland forgatókönyvírói, Rhett Reese és Paul Wernick el voltak foglalva a Deadpool-filmekkel, ezért meg kellett várni, amíg azokat befejezik. És nyilván nem akarták más kezébe adni a szkriptet, csakis azok dolgozhattak rajta, akik az első részen is.

Hogy megérte-e ennyit várni a Zombieland 2-re, az hamarosan kiderül. A filmet október 17-től láthatjuk a moziban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás