promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen keresnek rá a Jokeres pornófilmekre
Borítókép:  MovieWeb, Tube Dude
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen mértékű érdeklődés utoljára az Öngyilkos osztag idejében volt az ehhez hasonló felnőtt filmekre.

Már közel egy hete megy a mozikban Todd Phillips Joker filmje, ami külföldön a kritikusokat osztja meg, itthon pedig a nézőket. Hallottam már olyat is, hogy dögunalmas, és szenvedés végigülni, de hála az égnek többen vannak, akik dicsérik. Én is ezt a tábort erősítem, spoilermentes kritikámban kifejtettem már, hogy miért tartom a Jokert az év eddigi legjobb filmjének.

 

A nagyszabású filmek különös hatással vannak néhány emberre, erről már korábban is olvastam. Nem ritkaság például, hogy egy Star Wars, vagy egy Marvel-film után nagyon sokan rákeresnek az ilyen témában készült pornófilmekre. Most a Joker is ilyen hatást gyakorol egyesekre, ugyanis a Pornhub arról számolt be, hogy mindezidáig több mint 740 ezer ember keresett rá a „joker” kulcsszóra az oldalon.

Ugyanilyen roham volt náluk az Öngyilkos osztag bemutatása után. De van fent az oldalon mindenféle témában felnőtt film, Bosszúállók, X-men, Star Wars. Van miből válogatnia annak, aki a moziból hazatérve még filmezne egy kicsit.

És közeledik a Ragadozó madarak című film is, amiben Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében. Ő is eléggé meg szokta mozgatni a férfiak fantáziáját, amit egyébként maximálisan megértek. A film 2020. február 6-án debütál a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás