promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pánik tört ki a Joker egyik vetítésén
Borítókép:  Comic Book
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fokozott óvintézkedések ellenére is balhé volt a moziteremben.

A Joker érkezésére többen is aggodalmukat fejezték ki a Warner Bros. felé, hogy a film nyíltan dicsőíti az erőszakot és szimpatizál a pszichopata bohóccal. Akik látták már a filmet, tisztában vannak vele, hogy ez egyáltalán nem igaz. A stúdió is kiadott egy közleményt erről, valamint a Los Angeles-i rendőrség is biztosította az embereket arról, hogy minden óvintézkedést meg fognak tenni, hogy megmaradjon a nyugalom a vetítéseken.

 

Persze így is várható volt, hogy sor kerül egykis balhéra. Nem is kellett erre sokat várni. Az ABC News közölte a hírt, hogy egy erősen ittas állapotú férfi üdvrivalgásban és őrült tapsolásban tört ki, valahányszor valaki meghalt a filmben.

Az információk szerint a férfit hiába csitítgatták, nem akart csendben maradni, végül a biztonságiak távolították el őt a teremből. Állítólag a nézők közül többen is kisétáltak a vetítésről, mert attól féltek, hogy a részeg férfi erőszakosság válik.

Ehhez persze nincs szükség arra, hogy egy Joker-filmet vetítsenek a mozik, részeg emberek bármikor megfordulhatnak a moziban, én is tapasztaltam már hasonlót, és az egy akció-vígjáték volt. Szóval nem kell ahhoz Joker, hogy valakit kivezessenek egy vetítésről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás