promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bankot robbantott a Joker
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy arra számítani lehetett, csont nélkül szerezte meg az első helyet, de vajon mennyivel?

Todd Phillips Jokere szembemegy a tipikus képregényfilmekkel, és azt kell mondjuk, hogy végre! A DC világa eleve mindig sötétebb volt, azonban valami ilyesmit várnánk el tőle. Christopher Nolan Batman-trilógiája óta talán ez az első alkotás, ami így fel tudja kavarni az állóvizet. Kollégánk is elsők között látta, és az év egyik legjobbjának tartja.

 

A Jokernek őrületes bevételt jósoltak, és szakértők úgy látták, hogy meglehet neki a 90 milliós bevétel is. Persze akadt, aki legyintgetett erre, mivel Phillips filmje korhatáros, így a fiatalabb generáció nagy része kiesik a célközönségből.

Októberi premierként a Venom volt a csúcstartó, 80 millió dollárral. Szerintetek a Joker megdöntötte ezt? Hát bizony, hogy meg, nem is kevéssel, mivel 93,5 millió dollárral tudott nyitni Amerikában. Tette ezt korhatáros alkotásként, amit a Venomnál nem engedtek. Joaquin Phoenix zseniális alakítása világszinten is jól teljesített, mivel 234 milliónál tart.

A Jetikölyök tudott egyedül 10 millió dollár felett maradni. A múlt heti aranyérmes 12 millió dollárt hozott most Amerikában. Csúfos ez a DreamWorks-től, mivel a film még csak most hozta vissza a büdzséjét. Nekünk még várnunk kell rá, ha segítenie akarjuk, mivel október 24-én mutatják be.

 

A Downtown Abbey film 8 millióval a dobogón tudott maradni, de hát ő már megcsinálta a küldetését, és 135 millió dollárt összehozott világszinten.

A top 10 további résztvevői így jönnek sorba:

A Wall Street pillangói, Az – Második fejezet, Ad Astra – Út a csillagokba, Judy, Rambo V.: Utolsó vér, War (ez egy premieres indiai akciófilm és 1,6 milliót hozott össze), Jó srácok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás