promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix és Robert De Niro összebalhézott
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen szent a béke, de a Joker olvasópróbája miatt Phoenix nagyon kiakadt.

A kollégánk a múltkor gyönyörűen összefoglalta, hogy miért a Joker az év egyik legjobb filmje, szóval én nagyon nem is dicsőíteném itt nektek. Azokból szinte alig van, akik lehurrogják, és még Oscar esélyes is lehet. Bár a film annyira nem, inkább Phoenix alakítása.

 

Azonban nem ment könnyen a dolog, mivel a Jokert alakító színész és Robert De Niro az elején hajba kaptak. Rivalizálásról szó sincs, Phoenix kijelentette, hogy De Niro a kedvenc színésze, ő csak egyszerűen gyűlöli az olvasópróbákat, és sosem csinálja. A Vanity Fairnek is elmondta, hogy úgy áll hozzá a színészkedéshez, hogy spontán jön minden, mintha egy dokumentumfilmben lenne, ezért is gyűlöli az olvasópróbákat, mert mű az egész.

Úgy néz ki, hogy Phoenix ezeket eddig megúszta, azonban De Niro ragaszkodott hozzá, hogy ott legyen a próbán a színész. Todd Phillips így két tűz közé került. A rendező azért hívja Bob-nak Robertet, mert Amerikában így becézik ezt a nevet. Valami tengerentúli nyelvészt kérdezzetek meg, hogy miért.

„Bob telefonált, és mondta, hogy »Phoenix színész, jelen kell lennie az olvasópróbán. Egyben akarom hallani a filmet, beülünk valahova, és megcsináljuk«. Erre jött Joaquin, aki jelezte, hogy k.rvára kizárt, hogy olvasópróbára jöjjön. Két tűz közé kerültem.”

A rendező végül összehozta a dolgot, de Phoenix a lehető legunottabban zavarta le a próbát. Mire vége lett, be is állt gyorsan cigizni a sarokba, annyira összeomlott. Végül Todd Phillips rávette a színészt, hogy beszéljék meg ezt De Niróval, ami sikeresen le is zajlott. Természetesen szent a béke, bár közös olvasópróbájuk valószínűleg nem lesz több.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás