promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jetikölyök vette át a vezetést az amerikai mozikban
Borítókép:  DreamWorks
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A DreamWorks ettől függetlenül nem lehet felhőtlenül boldog.

Bár a Jetikölyök letaszította a trónról a Downton Abbeyt, azonban aranyérmesként nem nyitott valami jól. A tengerentúlon 20,9 millió dollárt tudott összekalapozni a 75 millióból összerakott animációs film. A sztori szerint egy jeti szökik meg egy kísérleti telepről, a rátaláló kislány pedig feladatául tűzi ki, hogy visszajutassa szegény „kicsit” a családjához.

A világbevétel majd valószínűleg fog ezen kozmetikázni. Nálunk például csak október 24-én fog debütálni.

A Downton Abbey 14,5 milliót tudott keresni a héten, de világbevételben már 107 millió dollárnál tart. Bizony, több Downton-rajongó van, mint amennyire számítottunk.

Jennifer Lopez vetkőzése visszakapaszkodott a dobogóra, harmadik lett 11,5 milliós bevétellel. A Wall Street pillangói múlt héten ötödik volt, de a pozitív kritikák miatt egyre többen kíváncsiak rá. Összbevételben 95 millió dollárnál tart, ami bizony igen szép teljesítmény az énekestől. Nálunk még most debütált, és természetesen megnézzük majd azt, hogy itthon miképp teljesített.

Renée Zellweger Judyja volt még premieren, ami hetedik lett 3 millió dollárral, de még nagyon kevés moziban vetítették. Zellweger az alakítással egyértelműen az Oscarra hajt.

Szóval a dobogósok után így néz ki a lista: AZ – Második fejezet; Ad Astra – Út a csillagokba; Rambo V.: Utolsó vér; Judy; Jó srácok; Az oroszlánkirály; Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás