promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bill Murray visszatér a Zombieland 2-ben?
Borítókép:  Bloody Disgusting
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendező nyilatkozata alapján nem kizárt, hogy a színész ismét szerepelni fog a filmben.

Az első, tíz évvel ezelőtt bemutatott Zombieland kultuszsikerét részben Bill Murray-nek köszönheti. A pókerarcú komikus egy pár perces cameóban saját magát játszotta az apokalipszisben: színre lépett, nagyon vicces volt, és gyorsan csúnya halált halt.

A Zombieland – A második lövés kedvéért az összes főszereplő, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is visszatért, hogy megmutassák, mi történt a humorát sosem elvesztő társasággal tíz év alatt a zombik zabálta világban.

A rendező, Ruben Fleischer egyik legutóbbi nyilatkozatában ugyan nem ígért semmi biztosat, de mintha arra célzott volna, hogy Bill Murray megint vállalt egy kis szerepet. Még akkor is, ha a történet szerint tíz éve halott.

„Egyetértek a nézőinkkel, én is imádtam a Bill Murray-s részt az első filmben. Nem is nagyon hiszem, hogy felül lehetne múlni azt a jelenetet. De talán mégis… lehet, hogy érdemes belenézni majd A második lövés végén a stáblistába is… hátha kiderül valami erről”

Az biztos, hogy az új Zombieland forgatását végigkísérték a Murray visszatéréséről szóló pletykák, de soha semmi biztos nem derült ki. A rendező nyilatkozata sem egyértelmű, de úgy tűnik: nem lehetetlen, hogy készült egy post-credit jelenet. A Zombieland – A második lövés október 17-én debütál a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás