promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mahershala Ali is szerepelt volna az új Batmanben
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden esetben jobb döntést hozott.

Az ugyebár már eldőlt, hogy Wesley Snipes után az Oscar-díjas Mahershala Ali bújhat Penge bőrébe. Mindig is Snipes lesz a klasszikus vámpírvadász, de bátran állíthatjuk, hogy Ali tökéletes választás. Reméljük, hogy a Marvel most tényleg akar egy korhatáros filmet, mert ha lagymatag lesz, akkor szét fogják cincálni őket a rajongók.

Ez a jövő zenéje, az viszont a múlt, hogy a színész a Penge mellett szerepelhetett volna Matt Reeves Batman filmjében. Ali a Warnerrel is tárgyalt, mivel neki szánták volna Gordon felügyelő szerepét. Ezt helyette a Westworld által híressé vált Jeffrey Wright kapta meg.

Azon szerintem senki sem fog vitatkozni, hogy Ali jól döntött. A Pengében ő lesz a főhős, míg a Batmanben csak mellékszerepe lett volna, és ugyebár így a fizetése is több lesz. Bizony, az lenne a legjobb, ha mindkettőben játszana, de ha már aláírtál a Marvelhez, akkor nem sétálhatsz csak úgy bele egy DC-szerepbe.

A The Batmanről már az is kiderült idő közben, hogy Jonah Hill lesz az egyik főgonosz. Az még nem dőlt el, hogy Pingvin, vagy Rébusz lesz belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás