promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a The Irishman új előzetese
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kínos vagy elképesztő a digitálisan megfiatalított Robert De Niro?

A The Irishman kétségkívül az év egyik legjobban várt alkotása. Nem csak azért, mert Martin Scorsese végre újra gengszterfilmet készített, de a szereplőgárda is igen ígéretes. A Netflix filmjében olyan színészlegendákat láthatunk, mint Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel és Joe Pesci.

Természetesen a film technikai megoldása miatt is egy nagyon várós alkotásról beszélünk, hiszen a történet több idősíkon játszódik, és a rendező ragaszkodott hozzá, hogy a szereplőket mindig ugyanazok a színészek alakítsák. Ehhez persze szükséges volt az öreg nagyágyúk digitális megfiatalítására. A végeredményt már a korábbi képeken és előzetesen láthattuk, és sokan kínosnak ítélték meg. Tény és való, hogy a technika első bevetése óta magasabbak az elvárások. Hiszen már több filmben láthattunk ilyen megfiatalításokat, elsőként az X-men: Az ellenállás végében, majd a Benjamin Button különös életében, vagy az októberben debütáló Gemini Man-ben.

Egy biztos, hogy Scorsese filmjét egy világ várja heves izgatottsággal. És erre az új előzetes is rátesz egy lapáttal. A The Irishman Netflixes premiere november 27-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás