promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stallone aláírt egy szuperhősfilmre
Borítókép:  Hollywood Reporter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész nemcsak szerepelni fog a filmben, de ő lesz a producere is.

Stallone nem áll le. A 73 éves színész éppen azon dolgozik, hogy valahogy becsalogassa az embereket a Rambo: Utolsó vér című filmre, ami eléggé negatív kritikákat kap nem csak az újságíróktól és az esztétáktól, de a rajongók sincsenek elragadtatva a látottaktól. Stallone a stúdióval együtt egy ötletes promó-videót készített, amivel próbálja menteni a menthetőt.

De akkor sincs semmi baj, ha végleg elhasal a Rambo, a színésznek van még néhány projekt a tarsolyában. Mint azt már többször is felhoztuk, Stallone gőzerővel dolgozik egy új Rocky-filmen, egy sorozaton, A feláldozhatók 4-en, az új Szupercellán, de már szóba került a Kobra reboot is.

De ez sem elég az öreg tesztoszteron titánnak. A Deadline közölte a hírt, hogy Stallone az MGM-vel közösen készít egy sötét tónusú szuperhősfilmet, amiben nem csak mint színész, de producerként is részt vesz.

Az MGM stúdió ugyanis megszerezte a Samaritan címet viselő alkotás megfilmesítési jogait. A sztorit Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő) fogja rendezni, melynek középpontjában egy fiú áll, aki felfedezi, hogy egy szuperhős, aki 20 évvel ezelőtt egy hatalmas összecsapásban eltűnt, még mindig életben van.

Azt nem tudni, hogy Stallone milyen szerepet vállalt a filmben, remélhetőleg az emlegetett halottnak hitt szuperhőst.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás