promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az eredeti gárda visszatér a Jurassic World 3-ban
Borítókép:  Deadline
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Laura Dern, Sam Neil és Jeff Goldblum egyaránt benne lesz az új filmben.

Óriási örömhír ez a Jurassic-franchise rajongóknak! Valljuk be őszintén, amióta bejelentették, hogy készül az első Jurassic World-mozi, azóta vártunk rá, hogy az eredeti gárda felbukkanjon valamelyik filmben. Részben ez meg is valósult már, hiszen Jeff Goldblum kapott egy kisebb szerepet a Jurassic World: Bukott Birodalomban, amihez Colin Trevorrow titokban készített egy rövidfilmet.

Ez a nyolcperces kisfilm a Bukott Birodalom után egy évvel játszódik, és előrevetíti azt a káoszt, amit a dinoszauruszok és az emberek kényszeres együttélése fog okozni a trilógia befejező részében, szóval érdemes megnézni.

A rajongók nap mint nap arra vártak, hogy hátha egyszer csak érkezik a bejelentés, hogy az eredeti trió szerepelni fog a Jurassic World 3-ban. És ez végre meg is történt! Most már hivatalos, hogy Laura Dern, Sam Neil és Jeff Goldblum is újra a dínók nyomába erednek.

Azt nem tudni, hogy milyen szerepet szánnak a színészeknek, de biztosra veszem, hogy nem ők lesznek a központi karakterek, de ha csak egy cameo erejéig is, de legalább láthatjuk őket újra egy Jurassic-filmben.

A trilógia befejező része 2021. június 11-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás